Iti promovam afacerea pe Google Adwords

Iti promovam afacerea pe Google Adwords

Cream si administram campanii Google Ads. Iata mai jos motivele pentru care noi credem ca trebuie sa colaboram:

Pentru ca ne dorim sa lucram cu tine pentru multi ani si sa privim impreuna cum iti creste afacerea.

IATA CARE SUNT PUNCTELE NOASTRE FORTE:

Anul 2020 vine cu preturi promotionale incepand de la 199 Lei pentru administrarea campaniei tale. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii.

Google Adwords

Servicii PPC fara stress

Poti sa te relaxezi stiind ca in fiecare zi ne asiguram ca totul functioneaza foarte bine la potentialul sau maxim. Realizam in proportie de 100% PPC pentru tine.

Suntem aici cand ai nevoie de noi

Nu exista obstacole atunci cand doresti sa iei legatura cu noi. Suna-ne, trimite-ne un e-mail, oricum ai incerca sa ne contactezi vei avea surpriza sa ai cu cine sa vorbesti.

Si, mai bine de atat, vei putea sa colaborezi cu profesionisti in PPC cu care vei putea pastra legatura tot timpul.

man-calling-on-phone-941710
pexels-photo-106344
Raportare saptamanala si lunara

In fiecare saptamana sau luna vei primi un raport detaliat despre conturile tale in care vei putea analiza pe cont propriu daca solutiile intreprinse genereaza noi oportunitati, mai multe vanzari, un numar mai mare de oameni care acceseaza site-ul, cat de mult cheltuiesti, ce cauta oamenii dar si mult mai multe de atat.

Putem sa iti personalizam raportul astfel incat sa poti vedea ce iti doresti. Vom picta o imagine clara a intregii situatii pentru a putea fi mereu in control.

Mai mult de 7 ani experienta in expertiza PPC

In lumea PPC, 7 ani reprezinta o vreme destul de lunga. Am vazut de toate – update-urile, introducerea scorului de calitate si nebunia pe care a creat-o, caracteristicile noi, instrumentele noi si nu numai.

Noi continuam sa ne dezvoltam, sa ne adaptam si sa invatam pe masur ace lumea PPC se schimba.

pexels-photo-1602726

Venituri mai mari

La final ce iti doresti mai mult – mai multe vanzari, mai multi prospecti sau mai multi bani? Ei bine, acesta este scopul nostru pentru tine.

Ce rost are sa facem PPC daca nu iti va aduce mai multi bani? Target-ul nostru este acela de a ne asigura ca toate eforturile PPC iti aduc rezultatele urmarite pentru a-ti creste afacerea.

Externalizeaza serviciile PPC

Tu sau anagajatul tau in marketing va uitati la aceleasi cifre si puneti in practica aceleasi strategii de prea multa vreme.

Cu ajutorul nostru vei putea sa economisesti destul de mult in fiecare an si nu va mai fi nevoie sa investesti in mod constant pentru a avea propriul tau departament de marketing.

Si, pentru ca PPC reprezinta un punct important in strategiile de marketing abordate ne vom asigura in mod constant ca solutiile functioneaza eficient.

pexels-photo-267401
pexels-photo-935756

Abordarea noastra Google AdWords Management

Traficul reuseste sa genereze ceva? Reuseste traficul sa converteasca? Oamenii completeaza formularele si te contacteaza? Ce rost are sa trimiti o multime de trafic bun daca acesta nu convertaste? Si aici noi facem diferenta. Ne concentram sa creem avantaje pentru ambele parti: minunatul trafic AdWords care merge spre pagini care vor converti intr-un fel sau altul. Analizam site-ul si facem recomandari de modificari pentru a creste rata de conversie.

PUNCTELE NOASTRE FORTE

  • Oferim transparenta prin tot ceea ce facem. Ne asiguram ca si tu vezi ceea ce vedem si noi,
  • Iti vom explica  ce vrem sa facem atunci cand lucram cu contul tau Google nu doar trimitem rapoarte din care nu vei intelege nimic. Tu cunosti cel mai bine afacerea ta, asa ca vom lucra in stransa legatura cu tine pentru a ne da indicatii acolo unde e cazul. 
  • Noi nu avem contracte pe termen lung. Noi lucram pe baza de contracte lunare cu clientii nostri pentru a nu crea obligatii. Vei putea sa anulezi contractul oricand doresti,
  • Suntem profesionisti in ceea ce facem si iti garantam servicii de calitate si asistenta pas cu pas,
  • Nu exista costuri ascunse si nici costuri suplimentare de care sa nu stii. 

Iata care sunt solutiile noastre Pay Per Click (PPC):

PPC Google AdWords – putem sa creem continut sau reclame catre consumatori bazate pe localizarea geografica.

Management PPC – vom analiza campaniile tale PPC si ne asiguram ca acestea functioneaza astfel incat sa iti aduca rezultatele dorite.

Remarketing PPC – te vom ajuta sa ajungi la clienti care au interactionat in trecut cu afacerea ta si ii vom mentine interesati in continuare prin intermediul remarketing-ului PPC.

Generare de prospecti PPC – demaram campanii PPC care sa ajute clientii sa gaseasca mai usor ceea ce oferi, sa iti descopere afacerea si astfel sa se genereze prospecti care au un real interes de a achizitiona.

Reclama Google Shopping – aceasta functie permite listarea produselor direct in rezultatele de cautare Google si sa genereze mai multi prospecti si mai multe vanzari in afacerea ta.

Landing Page PPC – vom scrie si vom realiza design-ul landing page-urilor pentru campaniile tale PPC pentru a te ajuta sa cresti conversiile din prospecti.

Optimizare web PPC – ne vom asigura ca website-ul tau este complet optimizat in conformitate cu campaniile tale PPC astfel incat sa creasca conversiile.

PPC prietenos cu dispozitivele mobile – oferim campanii PPC si pentru dispozitivele mobile precum si bannere cu reclame pe diverse site-uri de pe web.

PPC pentru Social Media – vom crea si vom rula campanii PPC eficiente pe platforme precum Facebook, Twitter, LinkedIn sau Pinterest, in functie de necesitatile tale si ale audientei tale.

Audit PPC – iti vom furniza un audit PPC lunar pentru a ne asigura ca toate lucrurile functioneaza ireprosabil si in favoarea afacerii tale. Iti vom livra rapoarte personalizate care vor detalia toata munca noastra depusa de-a lungul unei luni.

Vrei sa colaboram? Lasa-ne un mesaj mai jos sau suna-ne la numarul: 0765268465