Cum sa alegi firma sau pachetul de gazduire web?

Cum sa alegi firma sau pachetul de gazduire web? Cum sa alegi firma sau pachetul de gazduire web?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

 

Gazduire website

Indiferent daca ai un blog, un site de prezentare, un site al unei corporatii, serviciile de gazduire web sunt esentiale in oricare dintre situatii. Mai ales daca nu ai experienta pe acest segment apare foarte des intrebarea cum poti sa alegi aceste servicii sau pachete de gazduire web?

In primul rand, vei avea nevoie de un nume de domeniu care este o adresa virtuala cu extensia .ro, sau .com. Daca doresti o dezvoltare rapida si doresti trafic cat mai mult pentru site-ul tau atunci serverele virtuale private (VPS) sunt solutia perfecta. In schimb, daca traficul este mai scazut atunci te poti orienta catre pachete de gazduire mai putin costisitoare.

Cum trebuie sa se prezinte serviciul de gazduire web accesat?

Cum trebuie sa se prezinte serviciul de gazduire web accesat? Cum trebuie sa se prezinte serviciul de gazduire web accesat?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Atunci cand alegi un pachet de hosting acesta trebuie sa includa neaparat utilitarul de administrare, configurare si automatizare cPanel. Acesta din urma contine utilitare pentru administrarea intregului set de servicii disponibile pachetului de gazduire asa cum sunt cele de e-mail, administrare domenii, statistici, 

Gazduire website

baze de date, conturi FTP, manager de fisiere, instalare / dezinstalare software (WordPress, Joomla, Prestashop, etc.). Traficul trebuie sa fie nelimitat si, se intampla foarte rar ca pachetul de gazduire web sa 

nu contina aceasta optiune.

Pentru o viteza de incarcare optima sunt trei aspecte pe care trebuie sa le urmaresti: viteza CPU, memoria virtuala si memoria fizica. Este recomandat sa alegi un pachet de web hosting care sa ofere posibilitatea de a adauga IP dedicate deoarece aduce numeroase beneficia si nu costa foarte mult. Aceste avantaje sunt: stabilitate, beneficii pentru reputatia serverului de mail, un plus pentru identitatea afacerii tale si indexarea mai rapida a site-ului tau.

Este important sa detii si un certificate SSL mai ales in cazul in care sunt procesate date personale ale clientului precum detaliile cardului bancar, parole si orice alte informatii care se doresc sa ramana confidentiale. Un certificate SSL reprezinta un plus pentru indexarea pe motoarele de cautare dar si pentru increderea oferita de clientii tai.

Aspecte dupa care trebuie sa te ghidezi cand alegi cu cine sa colaborezi

Aspecte dupa care trebuie sa te ghidezi cand alegi cu cine sa colaborezi Aspecte dupa care trebuie sa te ghidezi cand alegi cu cine sa colaborezi
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Gazduire websiteIn plus, o firma de gazduire web trebuie sa fie de incredere, motiv pentru care alegerea trebuie sa o faci in urma consultarii a mai multe oferte si pachete de servicii. De asemenea, acest serviciu trebuie ales astfel incat sa intampine cu succes necesitatile actuale si viitoare ale website-ului tau.

Daca ai in vedere sa dezvolti pe viitor afacerea ta atunci vei avea nevoie de un pachet de hosting care sa iti permita acest lucru.