Cum se realizeaza fotografia de produs profesionista?

Cum se realizeaza fotografia de produs profesionista? Cum se realizeaza fotografia de produs profesionista?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

 

Fotografie produs

In comertul online fotografia de produs joaca un rol esential deoarece creeaza puntea de legatura dintre client si produs. Fotografia de produs de calitate are un impact mai mare asupra utilizatorilor din mediul online iar acest lucru duce la rate de conversie mai mari.

Pentru realizarea de fotografie de produs, multi proprietari de afaceri aleg sa le realizeze pe cont propriu intrucat considera ca nu are sens sa investeasca o suma considerabila pentru ceva ce poate realiza si singur. Dar, ideea este ca fotografia profesionista nu se realizeaza oricum si difera foarte mult de fotogragiile realizate in scop personal. Mai ales daca fotografia nu este punctul tau forte este mai bine sa apelezi la un profesionist.

Cum te poate ajuta in afaceri fotografia de produs profesionista?

Cum te poate ajuta in afaceri fotografia de produs profesionista? Cum te poate ajuta in afaceri fotografia de produs profesionista?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Un fotograf de produs profesionist se concentreaza pe oferirea unor fotografii de calitate care sa surprinda 

Fotografie produs

detaliile produselor. Pentru a obtine calitate utilizeaza echipamente profesioniste care ajuta la obtinerea acestor rezultate. In fotografia de produs conteaza chiar si cel mai mic detaliu, asadar intotdeauna se va porni de la un plan concret pe care sa il urmeze.

Va exista o fotografie principala si fotografii secundare care sa prezinte produsele din toate unghiurile. Acestea nu vor fi supraexpuse sau sterse si vor reflecta calitatile produsului. Fotografia principala trebuie sa aiba un fundal alb pentru ca ea este imaginea produsului si va fi afisat in rezultatele de cautare. Pentru fotografiile secundare fotograful are libertatea de a-si lasa creativitatea libera.

Cum este mai bine sa fie prezentate fotografiile pe site-ul tau?

Cum este mai bine sa fie prezentate fotografiile pe site-ul tau? Cum este mai bine sa fie prezentate fotografiile pe site-ul tau?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Fotografie produsUtilizeaza fotografii cat mai simple fara elemente grafice sau texte explicative intrucat aceste elemente din urma le poti lasa pentru descrierea produsului. O fotografie care este realizata corect va atrage mai multi cumparatori decat in cazul in care este afisata o fotografie destul de neclara.

Produsul trebuie surprins astfel incat calitatile sale sa iasa in evidenta, sa convinga clientul sa il aleaga. Daca nu este respectat acest scenariu atunci imaginea vizuala poate fi blocata si totodata va fi afectata estetica paginii. Este bine ca fotografiile cu produsele de pe site sa respecte aceeasi tematica, daca, de exemplu s-a folosit fundal alb atunci si restul trebuie sa aiba tot fundal alb.

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele care tin de fotografia de produs profesionista. Asa cum am mai spus, este un domeniu destul de complex si daca doresti ca prezentarea produselor tale sa fie ireprosabila atunci trebuie sa iei in considerare angajarea unui profesionist.