SEO. Acest servicii sunt cele care fac ca vanzatorii sa se intalneasca cu cumparatorii in mediul online. Pe un site cu o structura buna, cu viteza buna si care are tagurile ptorivite, acest lucru se va intampla usor, pentru ca un astfel de site are intaietate pe Google. In rezultatele Google, acolo unde sunt de fapt utilizatorii care cauta solutii pentru diverse probleme, site-urile care respecta solicitarile motoarelor de cautare cu ajutorul SEO sunt pzoitionate mai sus.

Un alt motiv pentru care un specialist SEO poate spune ca el este cel care face un site sa fie mai bun, este faptul ca acesti specialisti sunt cei care se ocupa si de imbunatatirile site-ului in ceea ce priveste aspectul si viteza de incarcare.

Datorita regulilor pe care motoarele de cautare le impun apare tot mai mult continut de calitate, foarte bine informat si extrem de bine aranjat, interesant si interactiv.

SEO este cel care influenteaza dramativ viata unui site. Cu siguranta nu merita sa ajungi la extrema in care sa faci doar site-uri care sa placa motorului de cautare, insa este important sa tii cont de toate aspectele pe care acesta le considera cruciale pentru o buna listare si sa bifezi cat mai multe dintre ele.

De SEO are nevoie orice site care vrea mai multi vizitatori sau care tinde sa fie mai bun pentru utilizatorii sai. Prin urmare, SEO este pentru toti. Este bun atat pentur magazinele online cat si pentru site-urile de prezentre, blogurile personale, portalurile de stiri si lista paote continua. Toti cei care au un site si vor ca acesta sa fie vizibil, au nevoie de optimizare.

Modul in care va fi implementata strategia de marketing si SEO depinde de nisa si specificul unui anumit site. SEO se imparte in doua categorii importante – SEO on page si SEO off page.