Content writing profesionist – mai multi clienti pentru afacerea ta

Content writing profesionist – mai multi clienti pentru afacerea ta Content writing profesionist – mai multi clienti pentru afacerea ta
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Content writingContent writing-ul se refera la crearea de continut (prezentari pentru site-uri, postari pentru blog-uri, stiri, articole, newsletter etc.) cu scopul de a atrage si retine clientii. De aici deriva content marketing-ul care are drept scop crearea si distribuirea de continut valoros, relevant si coerent pentru a atrage si retine audienta clar definita si, in cele din urma sa produca actiuni ale clientilor care duc la cresterea profitului.

Putem spune cu usurinta ca content writing-ul este inima oricarei strategii de marketing intrucat fara continut SEO nu ar avea ce sa optimizeze pentru motoarele de cautare.

Cum te poate ajuta un content writer sa creezi continut de calitate?

Cum te poate ajuta un content writer sa creezi continut de calitate? Cum te poate ajuta un content writer sa creezi continut de calitate?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Multi proprietari de afaceri aleg sa isi scrie singuri continutul prin care comunica cu audienta sau delega Content writingaceasta sarcina unui angajat care pana la momentul respectiv nu a mai interactionat cu scrisul. Drept urmare, timpul este pierdut iar continutul nu aduce nici un folos real companiei. Continutul nu este de calitate, apar greseli de exprimare, greseli de gramatica, se folosesc impropriu anumiti termeni, textele nu atrag trafic si dau impresia de superficialitate si lipsa de profesionalism. Solutia cea mai buna este sa se apeleze la o agentie SEO sau la un content writer.

Un content writer profesionist ofera continut de calitate care include cuvinte cheie folosite de clienti potentiali. Astfel, pentru clienti le va fi mai usor sa te gaseasca si, implicit, vor ajuta si motoarele de cautare. Site-urile cu un continut care raspunde la intrebarile pe care userii le cauta sunt afisate mai sus in rezultate.

Un continut de calitate trebuie sa aiba un call to action potrivit astfel incat clientii sa isi doreasca sa faca achizitiile si pentru a avea efect, continutul trebuie actualizat in mod regulat care, din nou, ajuta foarte mult ca afisarea site-ului tau sa se afle printre primele pozitii. Un content writer profesionist livreaza continutul in termenele limita iar intre timp te poti ocupa de lucruri mai importante care tin de administrarea si organizarea afacerii tale.

Cum creeaza un content writer articole de calitate?

Cum creeaza un content writer articole de calitate? Cum creeaza un content writer articole de calitate?
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image

Atunci cand doresti sa creezi continut de calitate totul pare destul de simplu in teorie dar in practica Content writinglucrurile sunt mai complicate. Conform unui studiu recent majoritatea continutului de pe internet este ignorat. Doar 25% dintre articole reusesc sa realizeze ceva si toti ne-am dori sa ne situam in acest procentaj. Dar cum?

In primul rand, este vorba despre lungimea articolului. S-a ajuns la concluzia ca articolele scurte (sub 1000 de cuvinte) primesc un procent mai mare de like-uri si unul mai mic de distribuiri, in timp ce articolele cu o lungime de 1000 – 2000 de cuvinte primesc un numar mai mic de like-uri si un numar mai mare de distribuiri. In al doilea rand, este vorba despre continutul articolului. Creeaza articole care sa includa imagini video, liste, infografice, continut care sa explice ,,cum sa …” sau care raspund la intrebarea ,,de ce?” intrucat au parte de mai mult feed-back decat unul simplu, informativ.

Daca scrii singur articolele atunci vei pierde foarte mult timp pana cand sa gasesti reteta potrivita pentru a atrage clientii. Un content writer profesionist va realiza toate aceste lucruri in locul tau si vei scapa de aceasta grija.

Pentru a evita spamul, va rugam sa rezolvati urmatorul calcul: *