Despre Noi

Noi suntem mai mult decat o simpla agentie online. Prin intermediul nostru vei putea sa te reinventezi si sa iti creezi o prezenta online ireprosabila. In conditiile in care totul se muta in mediul online, a venit momentul sa iti reevaluezi website-ul si sa te aliniezi cu tendintele actuale. Indiferent daca iti doresti un website nou sau doresti sa aduci imbunatatiri celui existent suntem pregatiti sa te ajutam si sa iti oferim suportul necesar.

De la an la an comertul online este din ce in ce mai dezvoltat iar magazinele fizice devin oglinda celor din mediul online. Un website performant din punct de vedere al rezultatelor financiare reprezinta esenta afacerii.

Dupa cum ai aflat, noi ne dorim sa te vedem in top si sa iti oferim cele mai bune servicii, asadar, ne vom stradui sa indeplinim aceasta misiune cu succes in cazul fiecarui proiect in care ne implicam. Asadar, misiunile noastre sunt dupa cum urmeaza:

  • Sa te aducem in top,
  • Sa crestem numarul de clienti prin intermediul instrumentelor de marketing online,
  • Iti analizam site-ul stabilind problemele, acolo unde e cazul,
  • Iti prezentam rapoarte lunare de activitate,
  • Rezolvam eficient problemele,
  • Iti creem un site atractiv si il popularizam cu continut de calitate.

Indiferent daca esti la inceput de drum sau iti doresti sa cresti, noi iti oferim servicii care sa te ajute in acest sens. Cu ajutorul serviciilor noastre iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.  

Experienta dobandita de-a lungul anilor (peste 8 ani in ecommerce) ne-a ajutat sa fim eficienti in tot ceea ce facem si sa ne adaptam cu usurinta la realitatile pietei.

Tot ceea ce am putea spune despre noi ar putea fi doar niste simple vorbe in alt context. Reclame nesustinute de dovezi pot sa fie gasite cu usurinta oriunde pe internet. Din fericire, ne mandrim cu un portofoliu consistent de clienti multumiti. Ei reprezinta cartea noastra de vizita.

Pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre dar si de ceea ce iti putem oferi te invitam sa consulti portofoliul nostru dar si pachetele de servicii pe care ti le putem oferi aici.

Pe aceasta cale, ne-am propus sa oferim solutii digitale pentru afacerea ta, astfel incat mediul online sa fie prietenos cu business-ul tau si sa te promovezi intr-un mod inteligent alaturi de experti in domeniu. De asemenea, ne-am propus sa schimbam realitatea in care traim prin intermediul unor solutii digitale ce aduc o abordare inovativa. Iti punem la dispozitie o gama variata de servicii care vin in intampinarea celor mai importante nevoi actuale si viitoare pentru afacerea ta. Asadar, pentru a afla mai multe detalii te invitam sa ne contactezi si vei putea beneficia astfel de solutiile noastre inovative.

Florin si Marian - Fondatori Beintop.ro